koeien naar buiten dagen! 2024

Voor de 2e keer presenteren we u het 'koeien naar buitendagen' evenement!

We gaan 4 feestelijke dagen organiseren. De koeien gaan namelijk naar buiten! Bij ons in Landsmeer gaat dat iets anders dan u misschien gewent bent. Wij boeren in het kruidenrijk natuurgebied Ilperveld. Het Ilperveld bestaat uit allemaal eilandjes waardoor alles met de boot gaat. Alle koeien zullen met de boot naar het weiland worden gevaren. Daar hebben wij twee jaar geleden een hele mooie nieuwe koeienboot voor aangeschaft. Ook hebben wij sinds heden een publieksboot. Het idee luid als volgt: het publiek vaart gezellig mee met de koeien en ervaren alles wat er bij komt kijken! Hoe blij de koeien zijn wanneer zij naar buiten gaan, de weidevogels en de natuur. De vaartocht zal ongeveer 15/20 minuten heen zijn, kijken hoe de koeien dansen, wat leuke weetjes over het Ilperveld en natuurlijk de weidevogels mogen niet ontbreken. vervolgens zullen we weer 15/20 minuten terug varen.  Op de boot kunt u genieten van een koel drankje en Beemster kaas.

Lijkt het u leuk om mee te varen? Dan kunt u hieronder reserveren doormiddel van een kaartje voor de desbetreffende dag en tijd te kopen via de webshop. Vol=Vol. Ook kunt de koeien komen uitzwaaien vanaf de kade, dan hoeft u niet te reserveren en zien u gewoon verschijnen!

》U hoeft de tickets niet op te halen, we houden op de boerderij een namen lijst bij.

》Baby's mogen mee mits van te voren contact gehad met 0615221522 voor verder informatie en er plek is op de boot.

* Mocht het super slecht weer zijn nemen wij contact met u op. We kunnen dan een nieuwe geschikte datum prikken of u krijgt het volledige bedrag terug gestort.

* Annuleren 72 uur van te voren is volledig bedrag terug.