fotohut

Het Ilperveld is een prachtig gebied voor vogelfotografen. Om fotografen de kans te geven mooie vogelbeelden te maken en de rust in het gebied toch te waarborgen heeft de Familie Hardebol het plan ontwikkeld om een fotohut te bouwen.

De hut is ingericht voor twee personen. Er is een opening  plm 30 cm boven waterniveau met camouflagegordijn waar je lens doorheen steekt. Boven deze opening is een (spiegel) venster op zithoogte, zodat je makkelijk de omgeving kunt bekijken. Hoger in de wand (stahoogte) is nog een lens opening gemaakt, zodat het mogelijk is vliegbeelden te fotograferen.

 

Uitrusting in de hut.

In de hut staan goede bureaustoelen. Er is elektriciteit met een beperkte capaciteit voor het opladen van batterijen ed. De hut is verder uitgerust met een toiletruimte met een chemisch emmer toilet, een gasbrander waarmee je koffie en thee kunt zetten. Koffie en thee (inclusief suiker en melk) en een thermoskan zijn aanwezig. In de winter is er een gaskacheltje. Verder een jerrycan met water en een pannetje (soep zelf meenemen, indien u het lunchpakket bestelt is dit inbegrepen)

 

Lunch

U kunt natuurlijk bammetjes van huis meenemen, maar het is ook mogelijk om een lunchpakket te reserveren. Dit pakket bestaat uit:

  • Puntje zelfgemaakt appeltaart
  • Een lekkere boerenlunch, met drie bolletjes met beleg, krentenbol, soep (om zelf op te warmen) vruchtensap. Wij gebruiken zoveel mogelijk producten van eigen boerderij en winkel.
  • Iets lekkers voor bij de koffie/thee.
  • Stuk fruit & groente

De kosten bedragen €15 per persoon. Alleen beschikbaar indien twee dagen van te voren gereserveerd.

 

Parkeren

U kunt de auto parkeren bij ons op de boerderij. Daarna is het 5 minuten wandelen naar de hut.

 

Niveau

beginnende en ervaren fotografen.

tijdstip

Kunt u zelf aangeven bij de reservering. Wij raden van zonsopkomst tot zonsondergang aan.

reserveer uw plek

Tarief

De hut wordt per dag verhuurd. Het tarief is €90 per dag, voor één of twee personen. Gedurende de gehele maand mei 2023 geldt een introductietarief van €50 per dag.

wegens grote belangstelling hebben wij het introductietarief van €50,00 per dag het hele seizoen doorgetrokken!!!!!!!

Download hieronder een makkelijk printbare versie van de informatie en vind meer informatie over het Ilperveld en het ontstaan van de fotohut

Tekst Vogelhut
Word – 2,1 MB 72 downloads

Foto's gemaakt op locatie

*Annuleren:

Annuleren is in principe mogelijk tot een week voor datum. (Heeft u de hut op bijvoorbeeld een zondag gehuurd, dan is de zondag een week ervoor de laatste dag waarop annuleren mogelijk is.)

De kosten van annuleren bedragen €15.

Het veranderen van een reservering is in principe ook mogelijk, maar ook tot een week voor datum en alleen als er een dag die u schikt vrij is. Is er geen dag vrij die u schikt, dan moet u helaas annuleren.