Opendag 2023

 

Open Boerderij Dag bij Natuurboerderij Hardebol

 

Op zaterdag 28 oktober is iedereen van 10:00 tot 15:00 van harte welkom op de ‘Open Boerderij Dag’ bij Natuurboerderij Hardebol. De koeien zijn uit het land gehaald en staan in de stal te wachten op jullie komst. Op deze unieke dag kunnen jong en oud proeven van het boerenleven!

 

Zo kunnen de kleintjes rondrijden op de traptrekkers en de boer een handje helpen bij het voeren van de koeien. Hebben jullie zin in een spelletje*? Haal dan de spellenkaart en doe mee aan de leukste activiteiten als aardappel gooien, overall hangen en tulpenbollen planten. Lukt het jou om alle stempels te verzamelen? Haal dan als afsluiting jouw welverdiende boerderijdiploma op!

 

Voor iets lekkers hoef je het erf niet te verlaten. Scoor bijvoorbeeld een bourgondisch broodje, punt huisgemaakte appeltaart of oer-Hollandse poffertjes met poedersuiker. Wil je iets lekkers mee naar huis? Neem dan een kijkje in de knusse boerderijwinkel met de lekkerste lokale producten. Wij zien jullie graag de 2e zaterdag van de herfstvakantie!  

 

Extra leuk: dit jaar is er een photobooth zodat jij je moment op de boerderij vast kunt leggen!

*Bij slecht weer vinden de activiteiten binnen plaats.